Skip to main content

Våre bidragsytere 

En folkebevegelse gjør seg ikke selv. 

Takket være gode bidrag i form av tid, kompetanse og midler er Skravlekopp det det er i dag. Vi er veldig takknemlig! 

Ønsker du eller din bedrift / organisasjon å gi et bidrag til folkebevegelsen mot ensomhet - ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


Bonefish AS

Vi tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service. Vi er stolte av det vi leverer, og blir ofte anbefalt videre.

Solberg & Hansen

Vår jobb begynner altså ikke på brenneriet, men like fullt er brenning vårt mest spesialiserte fag. Vi brenner bønner med kunnskap tilegnet gjennom generasjoner.

Mindshare

Mindshare er et strategisk og rådgivende medie- og kommunikasjonsbyrå. Vi har kunnskapen, teknologien og menneskene som skal til for å skape vekst for våre kunder og deres merkevare.

Samfunnsviterne

"Vi avslutter året med å gi en økonomisk støtte, samt starte opp et samarbeid med det ideelle foretaket Mappeløs og prosjektet Skravlekopp. I et år der vi oppfordres til å holde avstand er det likevel viktig og minnes på at dette ikke betyr at vi ikke skal holde kontakten, snakke med folk, eller bare gi et smil" 

Lobo Stiftelsen

Vi ønsker å gjøre en positiv forskjell for noe eller noen i samfunnet. Vi kaller det for næring til endring. Lobo Stiftelsen støtter både Mappeløs, Skravlekopp og Hjertestipendet.