Skip to main content

Skravlekopp

er som kjærligheten - smaker best når den deles med andre.

Skravlekopp er et prosjekt under Mappeløs AS som eies og drives av Venke Knutson. Mappeløs er et ideelt foretak som jobber med bevisstgjøring, inkludering og holdningsendring i samfunnet. 
www.mappeløs.no

Skravlekopp er et prosjekt med mål om å la folk komme lettere i kontakt med hverandre, skape gode møteplasser, øke bevisstheten rundt hvordan vi møter hverandre og sammen forebygge og redusere ensomhet i samfunnet. 

Vi etablerer oss i kaféerkommuner, studiesteder, bedrifter, idrettsforeninger, kjøpesenter, bibliotek og alle andre plasser der folk møtes. 


Ifølge ensomhetsbarometeret og tall fra folkehelseinstituttet føler én av fire på ensomhet eller ønsker mer kontakt med andre. Dette gjelder eldre, voksne, studenter og barn. Mange legger seg hver kveld uten å ha fått seg en prat. Andre skulle gjerne ha tilbudt en. Frykten for å forstyrre eller bli avvist kan gjøre at vi unngår å ta kontakt med hverandre.

Skravlekopp er ikke bare en fin kopp, men også en folkebevegelse for å gjøre oss mer tilgjengelige for hverandre, for å skape flere menneskemøter, et signal og en invitasjon til å sitte ved samme bord, en påminner om å ta en telefon eller sende en ekstra melding, en oppfordring til å invtitere med på turer og treff. 

Vi blir til i møte med hverandre.

Bli med i Norges første folkebevegelse mot ensomhet! 

Kontaktinfo

E-post: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 99 38 00 57 

Skravlekopp er et prosjekt under Mappeløs AS
Ekebergveien 243, 1166 Oslo 

Mappeløs er et ideelt foretak som jobber med bevisstgjøring, inkludering og holdningsendring i samfunnet. 
www.mappeløs.no