Skravlekopp

er som kjærligheten - smaker best når den deles med andre.

 

Skravlekopp er et prosjekt under Mappeløs AS som eies og drives av Venke Knutson og Ingrid Remvik Leirvik. Mappeløs er et ideelt foretak som jobber med bevisstgjøring, inkludering og holdningsendring i samfunnet. 
www.mappeløs.no

Skravlekopp er et prosjekt med mål om å øke bevisstheten rundt hvordan vi møter hverandre og forebygge og redusere ensomhet i samfunnet. Tid, tilgjengelighet og raushet står i fokus.

Vi etablerer oss i kommuner, studiesteder, bedrifter, idrettsforeninger, kjøpesenter og kaféer. 

 

Ifølge folkehelseundersøkelsen er én av fem i landet vårt ensomme eller ønsker mer kontakt med andre. Altfor mange legger seg hver kveld uten å ha fått snakket med noen, og flere og flere er mer alene enn det som er sunt. Kanskje vi trenger et lite signal på at vi er åpne for en prat og at det er lov til å slå seg ned ved samme bord? Skravlekopp kan være det signalet. 

Skravlekopp er en grønn kopp som står sammen med de andre koppene på utvalgte kafeer, kantiner og gode møteplasser. Om du velger drikken din i en Skravlekopp, viser du andre i lokalet at du gjerne snakker litt med noen mens du drikker den. 
Om du trenger litt skravling - eller tilbyr litt skravling -  er uvesentlig. 
Målet er at alle som ønsker det lettere skal få seg en prat. 

Ta en skravlekopp - prat sammen.  

Bli med på Norges første folkebevegelse mot ensomhet! 

 

KONTAKT OSS : 

Ingrid Remvik Leirvik - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tlf. 97 56 95 36 

Venke Knutson - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tlf. 99 38 00 57 

 

Mappeløs AS

Ekebergveien 243, 1166 Oslo 

 

 


 

 

 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.