Skip to main content

Bli Skravlekoppkafé og bestill kopper her


En Skravlekoppkafé er en kafé det er godt å komme til uansett om er sammen med noen eller alene. Den har alltid skravlekoppene tilgjengelig og det skal være lett å velge den. Det er en kafé hvor raushet, inkludering og gode menneskemmøter står i fokus. Kanskje har dere et fast Skravlebord og faste Skravletreff hvor man få seg en hyggelig prat? Et sted man stikker innom når man har litt tid til overs og gjerne kan dele med noen? Noen har også lagt frem et skravle-puslespill de som vil kan pusle på når man er innom. Det er ganske så koselig, spør du meg. Så pusler jeg litt den ene dagen og noen andre en annen dag. Kanskje jeg må stikke innom og se om noen har funnet den siste brikken...? 

Sammen kan vi skape det varme samfunnet vi ønsker oss. Det samfunnet vi vil at barna våre skal vokse opp i og foreldrene våre bli gamle i. Det vi trygt sender studendtene våre ut i og som det er godt å komme ny til.
Og vi kan kan godt ta det en kopp og en prat av gangen.  

Her bestiller du koppene : 

De fine folka i Solberg & Hansen distribuerer koppene til alle som vil ha.
I hver eske er det 6 kopper og prisen per eske er 1500,- eks. mva. Dere kan bestille så mange dere ønsker, og dere bestiller direkte hos Solberg Hansen - enten via nettsiden deres her, via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via kundeservice på tlf. 23036820.

Ved å kjøpe en eske skravlekopper får du tilgang på alt vi har av infomateriell, bilder og videoer til bruk både innad og utad. Du kan smykke deg med tittelen "Skravlekoppkafé" 

Er du ikke allerede bedriftskunde, registrerer du deg på www.sh.no, venter på innlogging og så kan du gå til tilbehør og bestille så mange esker du vil. Når dere har fått koppene deres vil dere motta en mail med informasjon og lenke til materiell.

Noe du lurer du på før du bestiller kopper?

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

 

Ønsker du å støtte Skravlekopp i kampen mot ensomhet og kjøpe din egen skravlekopp?

Nå kan man kjøpe seg en pakke med to Skravlekopper og litt deilig kaffe. En varm gave til seg selv eller andre. 

Denne pakken er satt sammen av to Skravlekopper og en pose filtermalt kaffe. Du må gjerne beholde den ene koppen selv og gi den andre til noen du vil ha litt mer tid med. Ved å kjøpe den, støtter du Skravlekopp og folkebevegelsen mot ensomhet. 

Ditt navn *
Jeg tar kontakt på vegne av *Velg
Din e-post *
Kommentar eller spørsmål