Bli Skravlekoppkafé og bestill kopper her


En Skravlekoppkafé er en kafé som ønsker å skape en arena for samtaler mellom mennesker og bidra til å gjøre samfunnet rausere og mer inkluderende. Med de grønne koppene i hylla gjør du som kafé et viktig bidrag.
Ved å stå på lista over Skravlekoppkaféer viser du at det er mer enn god kaffe og luftige boller hos deg. Det er litt mer varme. Litt mer hjerte. Litt mer sjel. 

Men Skravlekopp er ikke begrenset til èn kopp her og èn kopp der.
Vi skal ha «Skravlekvelder» og «Skravletreff». Det kan være konserter, innlegg, høytlesninger og deling. Vi skal fylle kaféene deres med folk, oppmerksomme blikk og god prat. 


Her får du tak i koppene : 

De fine folka i Solberg & Hansen skal distribuere koppene til alle som vil ha. Koppene bestiller dere derfor direkte fra dem - enten via nettsiden deres www.sh.no , via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via kunderservice på tlf 23036820. 

Er du allerede bedriftskunde hos dem, kan du gå rett til tilbehør på nettsiden, finne SKRAVLEKOPP og bestille så mange esker du vil. I hver eske er det 6 kopper. 
Er du ikke kunde, registrerer du deg, venter på innlogg og så kan du også gå til tilbehør og bestille så mange esker du vil. 

De første som bestiller får også med en bunke SKRAVLEKORT i esken sin - helt gratis. Resten må vente til vi har fått trykket opp flere kort. 

Når dere har fått koppene deres, tar jeg (Venke) over for å samle inn bilder og logoer til nettsider og sosiale medier, besøke dere, hjelpe til med lansering og mediedekning der det ønskes osv. 

Driver eller arbeider du på en kafé som ønsker å bli Skravlekoppkafé? 

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.
Gjerne over en Skravlekopp!  


E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 99 38 00 57