Bli Skravlekoppkafé og bestill kopper her


En Skravlekafé er en kafé som ønsker å skape en arena for samtaler mellom mennesker og bidra til å gjøre samfunnet rausere og mer inkluderende. Med de grønne koppene i hylla gjør du som kafé et viktig bidrag. Hos deg er det mer enn god kaffe og luftige boller. Det er litt mer varme. Litt mer hjerte. Litt mer sjel. 

Her bestiller du koppene : 

De fine folka i Solberg & Hansen distribuerer koppene til alle som vil ha.
I hver eske er det 6 kopper og prisen per eske er 1500 kroner eks. mva. Dere kan bestille så mange dere ønsker, og dere bestiller direkte hos Solberg Hansen - enten via nettsiden deres her, via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via kundeservice på tlf. 23036820.

Er du ikke allerede bedriftskunde, registrerer du deg på www.sh.no, venter på innlogging og så kan du gå til tilbehør og bestille så mange esker du vil. Når dere har fått koppene deres vil dere motta en mail med informasjon og lenke til materiell.

Noe du lurer du på før du bestiller kopper?

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Årets fineste julegave!

Nå kan man i hvertfall kjøpe seg to Skravlekopper og litt deilig kaffe hvis man vil :-)

Denne Skravlekopp-pakken er satt sammen med to porselenskopper og en pose filtermalt julekaffe. Du må gjerne beholde den ene koppen selv og gi den andre til noen du vil ha litt mer tid med. Virker både fysisk og digitalt.
Ditt navn*
Jeg tar kontakt på vegne av*Velg
Din e-post *
Kommentar eller spørsmål
Send inn

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.