• 17. juli 2021
  • Asker

Skravletreff på Holmsbu

«Sammen i sommer» og Skravletreff nr 16: Holmsbu 🌿


Skravlekoppkommunen Asker inviterte til koselig Skravletreff på brygga i Holmsbu. Turistsjef Ann Kristin fortalte om hva de gjør for å få folk til å føle seg velkommen i hver en havn. Hvordan de sammen forbereder seg før feriene, og hvorfor man sjelden blir sittende alene på den lokale baren eller kafeen. Finn Edvin, den forrige Hudøy-generalen, snakket om viktigheten av gode sommerminner for både voksne og barn, og hvordan vi lett kan komme i prat ved å ta tak i noe konkret. Ordfører Lene delte den nye stor-kommunens målsetting og relanserte deres fine tiltak «Møteplass for turvenner». Vi snakket om de 8 viktige innbyggertorgene de har i kommunen, og hun oppfordrer alle til å bruke dem godt. Skravlekoppene står klare til bruk ☺️ Skriblekaisa har laget en bra blogg og utfordrer oss alle til å tørre å være synlige, og Skravlebarna delte ut fine Skravlebånd.
Ja, og så ble det «Allsang på bryggen» med kaptein Nick og båtnabo Torodd fra brygga 🎶
Dagens skravletips: hvis du ser noe du kan snakke om, gjør det. Og vær gjerne litt blid og nysgjerrig i møte med andre 💚


#sammenisommer
#folkebevegelsemotensomhet
#laosspratemersammen
#skravletips
Asker kommune Asker innbyggertorg Holmsbu S/Y SkyDancer Skriblekaisa Lene W. Conradi Camp Hudøy

Direktesedning fra Holmsbu

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.