• 13. juli 2021
  • Larvik

Skravletreff i Larvik

«Sammen i sommer» og Skravletreff nr 14: Larvik 🌿

Skravlekoppkommune og jubileumsby - to ekstra gode grunner til å ha fokus på ensomhet og fellesskap. Verket kafe stilte med møbler, jordbær, bringebær og Farris (så klart) i tillegg til gode prater og kloke ord om det å få folk til å føle seg velkommen uavhengig av bakgrunn. Larvik håndballklubb og Team Fearless snakket om viktigheten av god inkludering og deres WOW-kontrakter. En ny og en gammel ordfører delte fine tanker om samfunnsansvar før de begge hoppet i havet for et åpnere og rausere samfunn - tett etterfulgt av fine ungdommer og barn som hoppet for mer raushet, mer snillhet og mindre ensomhet.
Hedda Aronssen spilte og sang Larvik By sin nydelige by-sang og superduoen Karin Okkenhaug og Hermund Nygård spilte Skravlekoppsangen «Tid» for oss for første gang.
Og ja - og så har de jammen laget sin egen Skravlekoppbil! 🎺Med bagasjerommet fullt av kaffe og te, skal de fine folka i kommunen dra rundt og tilby både det og en prat 💚
Dagens skravletips: Bry deg om andre, spør mer og engasjer deg i det rundt deg. Ingen trenger å være ny lenge 💚
#sammenisommer
#folkebevegelsemotensomhet
#laosspratemersammen
#skravletips


Verket Larvik kommune Larvik Håndballklubb Hedda Aronssen Karin Okkenhaug Hermund Nygård Larvik by

Livesending 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.