Informasjon

Dato & tid: 9. juli, 13:00

Skravletreff i Lillesand

9.7 - denne dagen har vi gledet oss veldig til. Allerede på planleggingsstadiet av turneen fikk vi nemlig melding fra 3 fine korpsgutter om at de meldte seg som matroser på skuta hvis vi kom innom Lillesand. Så da gjør vi jo så klart det :-). 

Her blir det korpsmusikk og skravletreff på brygga, vi besøker det sagnomsuste dukketeateret som har 25 års jubileum i år, vi hyller de to fine Skravlekoppkaféene våre Stjernehimmelen og Strandhaven - hvor sistnevnte byr på en liten quiz for de som vil. Vi samler inn gode skravletips og får besøk i studio av innfødte som forteller om Lillesands lavthengende frukter og om hvor man går hvis man ønsker å få dele bord med noen. Lillesands Sparebank har gått til innkjøp av en splitter ny Skravlebenk som vi på høytidelig vis skal avdekke, lansere og overraske Lillesandsfolket med. 

Klarer vi å få ordføreren til å hoppe i havet for et rausere samfunn? Ja, eller banksjefen…? Det blir livemusikk og god stemning både på brygge, kafe og i livesending. 

Barna på båten tar i mot de nye matrosene og gir dem en innføring i Skravlevettreglene. Kan nok være at noen av dem må prøve planken også. 

Skravletreff og live-sending fra brygga kl. 13.00 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.