Se og bli sett

Bli med på Sammen i desember 2021

Alle som vil kan engasjere seg i Sammen i desember og på en enkel måte være synlige i folkebevegelsen mot ensomhet. Lokalsamfunn, skoler, kaféer, kommuner, idrettslag, arbeidsplasser, foreninger og bedrifter.  

1) Vi har laget en plakat med årets fokus :

SE OPP, GI ET SMIL, SLÅ AV EN PRAT

Print ut, heng opp og send oss et bilde. Vi fyller nettsiden og våre sosiale medier med alle som er med.

2) Denne har også blitt laget som et postkort.

Print ut så mange postkort du vil og send eller gi til noen du tror blir glad for det, har lyst til å bli kjent med eller noen du ikke har pratet med på lenge. Postkortene vil dere også finne på våre Skravlekaféer og Skravlekoppsenter. Gå innom, ta deg en kaffe og skriv et kort. 

3) Det blir DESEMBERKALENDER!

Følg Skravlekopp på Facebook og / eller Instagram. Det blir det 24 luker og sending fra Skravlekontoret - med inspirasjon, gode skravletips, prat om de gode menneskemøtene, humring rundt de pinlige, fine gjester, direktesendinger og god musikk.

4) Engasjement

Hele perioden vil vi også prøve å engasjere så mange som mulig over hele landet til å lage skravlebord, skravlekroker, ta inn skravlekopper, kjøpe / lage skravlebenker eller strikke seg en skravlegenser. 


Send oss gjerne et tips hvis du vet at det skjer noe hyggelig i nærheten av deg. Plutselig kommer vi på Skravletreff der DU bor :-) 

La oss være mer oppmerksomme på hverandre. 

Skjermsparer til mobiltelefon

Trykk på knappen under for å laste ned skjermsparer til telefonen din.

Vil du vite mer?

E-post: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Telefon:
99 38 00 57 /

97 56 95 36 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.