Bli Skravlekoppkafé og bestill kopper her


En Skravlekoppkafé har alltid skravlekoppene tilgjengelig og det skal være lett å velge den. Det er en kafé hvor raushet, inkludering og gode menneskemmøter står i fokus.
Kanskje har de et fast Skravlebord og faste Skravletreff hvor man få seg en hyggelig prat? Et sted man stikker innom når man har litt tid til overs og gjerne deler den med noen?

Som Skravlekoppkafé får du tilgang på alt vi har av infomateriell, bilder og videoer til bruk både innad og utad. 

Her bestiller du koppene : 

De fine folka i Solberg & Hansen distribuerer koppene til alle som vil ha.
I hver eske er det 6 kopper og prisen per eske er 1500,- eks. mva. Dere kan bestille så mange dere ønsker, og dere bestiller direkte hos Solberg Hansen - enten via nettsiden deres her, via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via kundeservice på tlf. 23036820.

Er du ikke allerede bedriftskunde, registrerer du deg på www.sh.no, venter på innlogging og så kan du gå til tilbehør og bestille så mange esker du vil. Når dere har fått koppene deres vil dere motta en mail med informasjon og lenke til materiell.

Noe du lurer du på før du bestiller kopper?

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

 

Ønsker du å støtte Skravlekopp i kampen mot ensomhet og kjøpe din egen skravlekopp?

Nå kan man kjøpe seg en pakke med to Skravlekopper og litt deilig kaffe. En varm gave til seg selv eller andre. 

Denne pakken er satt sammen av to Skravlekopper og en pose filtermalt kaffe. Du må gjerne beholde den ene koppen selv og gi den andre til noen du vil ha litt mer tid med. Ved å kjøpe den, støtter du Skravlekopp og folkebevegelsen mot ensomhet. 

Ditt navn *
Jeg tar kontakt på vegne av *Velg
Din e-post *
Kommentar eller spørsmål

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.